Cablaje Asamblate (PCBA)

Asamblam orice tip de PCBA, pe o parte sau pe ambele parti. De la componente cu terminale pana la pieses SMD 01005. De asemenea un servicu special asamblam si placa pe placa. De exemplu: module bluetooth pe placa principala sau placi de ecranare verticale.

Construim fisierul pick-n-place daca nu il primim de la dvs. si verificam erori de plasare a componentelor.

Toate placile sunt inspectate vizual conform cu IPC610 si pentru cantitate mare de asamble (productie) programam inspectia vizuala automata dupa ce creeam placa de "gold sample".

Oferim servicii de kit pentru piese sau putem sa primim piesele de la dvs. ca si kit. Numaram piesele si orice piese care nu este folosita va fi etichetata si returnata la livrare.

Daca unele piese nu sunt incarcate pe rola sau pe tava si sunt in cutie, le putem incarca noi. ATENTIE: piesele incarcate pe echipamentul de asamblare trebuie ori cumparate cu banda pregatitita pentru productie ori trebuie sa va asteptati la pierderi. Pentru ca masinile de pick-n-place necesita ceva banda libera (banda goala de 40cm la inceput de rola) pentru pregatirea cartuselor va rugam sa tineti cont de acest lucru.