Cablaje Imprimate (PCB)

Fabricam cablaje imprimate de la 1 strata pana la 16 straturi si cu dimensiuni maxime la placi de pana la 50 cm x 50 cm. Grosimea cablajului de la foarte subtire 0.6 cm pana la 3.2 cm. Culorile placilor pot fi diverse:verde(standard), albastru, alb, rosu, negru si galben.

Materialul de baza care il oferim prin site este FR4, insa putem fabrica si Flex si Aluminiu la comenzi speciale.

Toate placile sun testate electric si vizual si sunt conforme cu IPC610. Pentru panouri oferim 100% panouri complete. Si FOARTE IMPORTANT verificam fiecare placa pentru probleme de design: scurturi, trasee neterminate, probleme cu soldermask (daca acopera terminale unde se lipesc piese), treceri peste terminale, etc.

Cerintele fisiere fabricare

Pentru productie avem nevoie de toate fisierele Gerber RS-274x. Pentru gauri in cablaj va rugam sa trimiteti NC "Excellon Drill File" si fisierul "Drill Tool List". Practic comanda incepe in momentul in care confirmam ca am primit toate fisierele necesare.

Conturi firme

Pentru clienti corporatisti sau firme cu un volum de comenzi cablaje mediu si ridicat (chiar si prototipuri) preturile de mai jos nu se aplica. Putem oferii preturi mult mai avantajoase daca intelegem ce volum faceti pe an (aproximativ) si relatia este stabilita cu dvs. in forma de prioritate.

De exemplu:

  • Timpul de livrare se reduce la cateva zile.
  • Va ajutam firma sa reduca costurile cu cablaje imprimate si cu lista de piese (in cazul in care comandati PCBA).
  • Linie dedicata de contact si cu prioriate si oferta de pret intr-o ora (de luni- vineri program de la 8-17).
  • Integrarea cu Altium, Eagle, etc.
  • Facem verificari DRC, electric pe design (la cerere).
  • si multe alte avantaje.
Contactati-ne si stabilim o intalnire cu dvs. si va facem o oferta personalizata pentru firma dvs. Daca sunteti in afara Bucurestiului putem sa stabilim o intalnire prin telefon.

Pret informativ

Graficul prezinta pretul pentru cablaj de 2 si 4 straturi. Calculul prezinta detalii de pret pentru cablaje de 100 x 100 mm, grosime placa standard (1.6mm), solder mask verde pe ambele parti, silk screen alb pe ambele parti, grosimi de cupru standard (35 um) si cu finisaj HASL.

De exemplu: 50 bucati de cablaj in 2 straturi cu specificatiile de mai sus, pretul pe bucata este 16 RON (+tva) si fara alte costuri suplimentare.