Servicii de KIT

Pentru ca asamblarea PCBA-urilor sa decurga fara probleme, lista de piese este foarte importanta sa fie specificata corect. De aceea oferim un servicu de KIT pentru cumpararea de piese originale, la cel mai bun pret si de asemenea piesele sa fie pregatite in kit pentru masinile pick-n-place (adica piesele sa fie pe rola, be tavi, in tuburi, etc).

Serviciul de KIT presupune ca noi sa cautam piesele la cel mai bun pret la zeci de furnizori si sa pregatim KIT-ul pe baza BOM-ului.


Cum functioneaza


Daca asamblati cu noi PCBA-uri atunci kitul o sa fie optimizat in asa fel incat sa fie zero pierderi pentru componentele SMD. Este important de stiut ca pregatirea pieselor pe rola necesita o bucata de banda fara piese. Acest lucru presupune un cost aditional pentru fiecare rola. In marea majoritatea a cazurilor este mai ieftin sa sacrificam cam 50 bucati din componente cum ar fi rezistorii si capacitorii care au o valoare foarte mica, in special comparativ cu pretul pregatirii rolelor.

Cat costa?

Pretul de procesare a kitului este fixat la 500 RON (+tva) pe procedura de KIT. Daca BOM-ul are un numar redus de piese (cateva zeci) atunci costul KIT-ului se reduce la 250 RON.

Foarte important: acest cost este doar cotsul de procesare a KIT-ului. In plus avem costuri pentru componente si costul pentru pregatirea lor in role, tavi, tuburi, etc.