Servicii de inginerie

Oferim servicii de proiectare de la A la Z. Adica design-ul electronic (DFM si EMC), cablajul (sa corespunda cu standardele IPC), eficientizam BOM-ul ca sa reducem costul, proictare de concept, proiectare de produs comercial (inclusiv plastic, metalic, mecanic, electric, etc), productie scara mica sau larga, design complet de produs (R&D), software si totul pana la clasa IP68.

Am facut R&D pentru produse care acum sunt comerciale si instalate la clienti foarte importanti si avem experienta internationala.

Pentru cablaje oferim servicii de panelizare la cel ai mic cost si anume un cost fix de 500 RON (+tva) pentru panelizare. Adaugam la panou ce fel de taiere vreti V-Scoring sau TAB Routing (sau amandoua), adaugam fiduciile fara sa intervenim in design-ul dvs., localizam perfect locatiile de prindere, etc.

Cat costa servicul de inginerie si proiectare?

Taxa de inginerie este de 500 RON (+tva) pe 8 ore lucratoare. Puteti sa discutati direct cu noi pentru cerintele dvs. si va putem da o oferta imediat ce toate cerintele proiectului sunt intelese.