CablajeImprimate.com

Acest website (www.cablajeimprimate.com) face parte din oferta de servicii a firmei SC Cardinal Points Engineering SRL (CPE) - Bucuresti, Romania. Firma s-a deschis in Bucuresti din 2016, insa avem experienta internationala incepand din 2006(verifica aici). Firma produce cablaje imprimate (PCB) si cablaje asamblate (PCBA) pentru aplicatii industriale si comerciale, in diferite parteneriate in piata internationala.

Acest website (www.cablajeimprimate.com) este in partneriat cu diverse companii in domeniul fabricarii PCB si PCBA, in special cu firma renumita Uniwell Circuits. Producem astfel exclusiv cablaje PCB si PCBA prin partenerul nostru, la preturi foarte competitive pentru piata din Romania si pe piata internationala.

Director firma: MBA M.Ec. MSc MARK George

Experienta in productie si design PCB si PCBA, fost trainer (2009-2018) in standardul IPC-A-610 (cu experienta de tranier si arbitraj in firme internationale), experienta in dezvoltare de produse in domeniul electronic, electric si mecanic. Activ in industrie din 2002.

In cadrul firmei avem colaborare cu experti in domeniul tehnic si avem expertiza in concept si design PCB, PCBA. Inclusiv FW si SW pentru aplicati embedded. Avem experienta bogata cu tehnici DFM. Putem oferi consultanta in procesul de certificare CE, UL, etc. De asemenea o bogata experienta in design cutii, carcase, componente mecanice si cabluri.

Pentru orice intrebare legata de serviciile oferite din acest website nu ezitati sa ne contactati.

NOTA: Toate pozele care prezinta produse de pe pagina noastra de internet ne apartin 100%.